Vermogen

Om na uw pensioen een bepaalde levensstandaard te kunnen aanhouden, dient u doorheen uw carrière de nodige middelen bij elkaar te sparen en een zeker vermogen op te bouwen. In een volgende fase komt het eropaan dat vermogen te behouden en duurzaam te laten groeien.

Copper heeft de vakkennis en de ervaring om u betrouwbaar advies te kunnen leveren in het opbouwen en beheren van uw vermogen, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Uw persoonlijke financiële Coach!

Vanuit de langetermijnaanpak die ons typeert, beginnen we systematisch met een grondige afstemming. Voor we aan de slag gaan vinden wij het immers essentieel goed te weten wat u belangrijk vindt, welke plannen u heeft en welke inspanningen u kan en wil doen.

Op die basis gaan we kijken wat de beste aanpak is voor de realisatie van uw doelstellingen. Het begint waarschijnlijk bij slim sparen en beleggen. Maar ook andere mogelijkheden passeren de revue, zoals investeren in vastgoed of het verwerven van een participatie in een vennootschap. In al onze voorstellen ligt de focus consequent op de spreiding van uw middelen, fiscaliteit en veiligheid.

Het belangrijkste verschil maken we met een toegewijde individuele opvolging die onmisbaar is tijdens de opbouwfase, gezien de voortdurend wijzigende omstandigheden, zowel juridisch, fiscaal en sociaal als misschien wel in uw privésituatie. Ook in de beheerfase is ze echter elementair: we zitten regelmatig met u samen voor een kritische evaluatie en sturen bij waar nodig.

Successieplanning

Het belang van successieplanning

Successieplanning is zoveel meer dan de overdracht van activa naar een volgende generatie. Daarom hebben onze specialisten bij de opbouw en het beheer van uw vermogen behalve de juridische en fiscale aspecten ook blijvend aandacht voor de erfrechtelijke elementen. Wij helpen u met de overdracht van uw vermogen of de realisatie van de meest geschikte structuren.

Team

Axel Lombaerts

Financial Consultant

axel@copper.be

Steven Symons

Financieel Architect

steven.symons@copper.be

Direct koffie?

Maak onmiddellijk een afspraak of stuur ons een bericht via het contactformulier.

vermogen