Te koop – Te huur

Op vraag van onze klanten bouwde Copper ook een vastgoedafdeling uit. Die richt zich, breder dan op het verhuren en verkopen van panden, op vastgoedplanning. En dat zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Vastgoedplanning impliceert een levenslange begeleiding van onze klant in de uitbouw en het beheer van hun vastgoedactiviteiten. Niet onlogisch natuurlijk, als u bedenkt dat Copper bijvoorbeeld ook in vermogens- en risicobeheer actief is.

Dat is meteen uw beste garantie voor betrouwbare raad en een nauwgezette opvolging: wij hebben alle baat bij samenwerkingen van lange duur.

Immo

Rekening houdend met de complexe wetgeving is professionele begeleiding bij de verkoop/aankoop of de verhuur van een pand of grond geen overbodige luxe. Copper staat voor een volledige service met o.a. waardebepaling, samenstelling van het verkoop- of verhuurdossier, de communicatie, de organisatie en begeleiding van bezoeken, de prijsonderhandeling en de afronding en opvolging van de verkoop- of verhuurovereenkomst.

Maar er is meer! Aangezien we ook op andere vlakken actief zijn, kunnen we evengoed zorgen voor een hypotheek op uw maat en het beheer van de risico’s. De koppeling met fiscaliteit en successie is een voortdurend aandachtspunt.

Op dezelfde manier behoort in het kader van onze immo-activiteiten ook de investering in nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld als onderdeel van uw vermogensbeheer, tot de mogelijkheden.

Home staging

De optimale voorstelling van uw woning.

Volgens onderzoek blijkt dat veel mensen niet door de huidige inrichting van een woning kunnen kijken en de verschillende mogelijkheden zien. Onze vastgoedstylist voegt details toe zoals kaarsen en textiel om extra sfeer en karakter in uw woning te brengen. Het potentieel van uw woning wordt benadrukt!

Verkoop stappenplan

 • Correcte waardebepaling

  Na een grondig bezoek ter plaatse, maken wij een professionele waardebepaling op van uw eigendom.  Om uw positie als verkoper te versterken en voldoende kandidaten aan te spreken, is het uitermate belangrijk om van bij de start met een juiste prijszetting te werken.

 • Samenstellen professioneel dossier

  Bij de verkoop van uw eigendom komen veel documenten kijken. Wij verzamelen voor uw dossier alle nodige wettelijke documenten: het bodemattest, de kadastrale legger, de eigendomstitel, het EPC, de elektrische keuring, de stedenbouwkundige inlichtingen. Voor een appartement eveneens de basisakte. Desgewenst maken wij de afspraak voor de elektrische keuring en het EPC van uw woning voor U.

 • Samen bepalen verkoopsmethode

  Bij Copper starten we de verkoop van uw eigendom vanuit marketingstandpunt. Het is belangrijk om de doelgroep te kennen van uw eigendom en de verkoop hierop toe te spitsen. Welke middelen zetten we in voor de verkoop en wanneer? Traditionele kanalen zoals geschreven pers en Immoweb? Nieuwe, social media kanalen zoals Facebook? Of zelfs Location Based Marketing en Google Adwords? Alles is mogelijk! Transparantie en duidelijkheid voor alle partijen biedt de meeste garantie op succes, daarom bespreken we eerst de prijs, tijdspanne voor de verkoop en de eventuele onderhandelingsmarge.

 • Verkoopklaar maken

  Een eerste indruk maakt u slechts één keer.. om uw eigendom aan de hoogst mogelijke marktwaarde te verkopen, bekijken we samen hoe we uw eigendom extra in de verf kunnen zetten. Samen met onze vastgoed stylist wordt besproken welke elementen kunnen worden toegevoegd en welke beter opgeborgen worden tijdens de verkoop.  Nadien komen we langs om professionele foto’s te maken van uw eigendom.

 • Professionele, persoonlijke bezichtigingen

  De bezoeken worden uitgevoerd door onze eigen medewerkers georganiseerd. Elke kandidaatkoper krijgt een individuele rondleiding die van voldoende tijd is voorzien. Verder proberen we om telkens een bezoek in te plannen binnen de drie dagen na aanvraag en dit kan uiteraard ook in het weekend.

 • Persoonlijke opvolging

  Na de bezoeken blijven wij even om feedback te geven of bellen wij u onmiddellijk op. Wat was de reactie van de kandidaatkoper? De positieve punten? De minder goede punten? Zijn ze van plan om een bod te doen? Indien wij na de bezoeken van de kandidaatkopers geen reactie ontvangen, bellen wij zelf even op om te informeren waarom er geen verdere interesse is. Zo kunnen we mogelijke pistes bekijken voor de verdere verkoop.

 • Prijsonderhandeling

  Door het digitale tijdperk is een koper steeds beter geïnformeerd over de prijzen. Als makelaar bij Copper onderbouwen wij de prijszetting door onze professionele schatting. Hierdoor kunnen wij de prijs van uw eigendom rationeel verdedigen. Bijkomend zijn wij ook niet emotioneel gebonden aan uw eigendom, dit zorgt voor een sterkere positie ten opzichte van de koper.

 • Ondertekening

  Een bod wordt zo snel mogelijk op papier gezet, bijkomend laten wij een aan-en verkoopbelofte ondertekenen. Vervolgens maken wij de compromis op en sturen wij deze ter goedkeuring door naar zowel de notaris van de koper als van de verkoper. Van zodra wij het akkoord hebben ontvangen, nodigen wij beide partijen ter ondertekening uit bij ons op kantoor. Ook bij het verlijden van de notariële akte kan u op onze steun rekenen.

Team

Chana Rampelbergh

Accountmanager Real Estate

chana@copper.be

Evy Van Couwenberghe

Manager Real Estate

evy@copper.be

Karin Hartemberg

Accountmanager Real Estate

karin@copper.be

René Vanuytvanck

Accountmanager Real Estate

rene@copper.be

Contact

Heeft u interesse om uw woning te koop of te huur aan te bieden via ons? Maak onmiddellijk een afspraak of stuur ons een bericht via het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

immo