Wie zijn we?

Met Copper kiest u voor een innoverende partner in Financial Management. Vanuit onze jarenlange ervaring met Risico, Vermogen, Pensioen, Successie en Vastgoed garanderen we deskundigheid in elk van deze pijlers. Bovenop zorgen we voor een optimale onderlinge afstemming van de diensten die we u binnen deze domeinen aanbieden.

Sinds we van start gingen in 1996 is Copper uitgegroeid tot een sterke regionale speler in de noordrand van Brussel. Copper telt 25 gedreven medewerkers en heeft vestigingen in Strombeek, Vilvoorde, Wemmel en Londerzeel.

Copper is sterk vertegenwoordigd in de particuliere én de professionele markt: ook zelfstandige bedrijfsleiders, vrije beroepen en KMO’s vinden in ons de flexibele en betrokken partner die ze zoeken.

Waarom Copper?

  • Brede benadering en overkoepelende aanpak

Copper bundelt heel bewust expertise in Risico, Vermogen, Pensioen, Successie en Vastgoed. Dat zijn immers domeinen die onderling sterk met elkaar verbonden zijn. Zo kunnen we er overkoepelend voor zorgen dat de diensten die we u aanbieden als puzzelstukken in elkaar passen. Het maakt van Copper uw ‘one stop service’ in Financial Management.

  • Onafhankelijk

Copper gaat voor duurzame relaties met zijn leveranciers. Dat we een van de grotere spelers op de markt zijn, betekent echter ook dat we een onafhankelijke, ongebonden koers kunnen varen en waar nodig gewicht kunnen inzetten in het belang van onze klanten.

  • Betrouwbaar

Het vertrouwen van onze klanten, dat halen we uit onze onafhankelijkheid. Maar evengoed uit onze langetermijnaanpak. Als familiebedrijf weten we maar al te goed dat de blijvende tevredenheid van onze klanten de hefboom vormt voor ons voortbestaan. Het meest omwille van het brede spectrum van diensten en producten dat we aanbieden. Wat op lange termijn voor u het best is, zal bij ons dan ook altijd voorgaan. 

  • Een pittig team van professionals

Bij Copper staat een team van 25 toegewijde professionals voor u klaar, die elkaar optimaal aanvullen in kennis en aanpak. Zij beheersen de complexiteit van hun vak door en door en maken het voor u bevattelijk.

  • Betrokken en beschikbaar

Met meer dan 20 jaar dienstverlening aan particulieren, zelfstandigen en KMO’s op de teller weten wij precies wat u bezighoudt en wat u nodig heeft. Vandaar bijvoorbeeld ook onze onvoorwaardelijke keuze voor flexibiliteit: wij zijn er als u ons nodig heeft, 24 uur per dag.

  • Scherpe prijszetting

Bij Copper houden we de vinger aan de pols, met een haast continue opvolging van de prijs-/kwaliteitsverhouding binnen de markt. Dat dat loont, merk je aan de competitieve prijzen die we hanteren. Ook onze efficiënte, no-nonsense aanpak draagt hiertoe bij.

Historiek

Wat je belangrijk vindt als organisatie, komt nooit zomaar uit de lucht vallen. Dat bewijst ook het verhaal van Copper.
Copper werd in 1996 opgericht door Eddy Van Coppenolle en Frank Van der Perre, die elk een stukje van hun achternaam leenden aan de krachtige naam van het bedrijf. Beiden hadden reeds een mooie ervaring opgebouwd in de financiële dienstverlening.

Van bij de start werd geopteerd voor een langetermijnbenadering, vanuit Franks overtuiging dat een gestage groei essentieel is om klanten de specialisatie te kunnen blijven bieden die ze nodig hebben.

De geschiedenis van Copper wordt dan ook gekenmerkt door een systematische herinvestering van de winst in de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Die kwam er door een verstandige combinatie van acquisities en interne groei.

Op deze manier bouwde Copper gaandeweg ook zijn specifieke meerwaarde voor zelfstandigen en bedrijven op die vandaag een van de grote troeven van het bedrijf is.