Wie zijn we?

Copper is uw innoverende partner in Financial Management. Met onze jarenlange ervaring in Risico, Vermogen, Pensioen, Successie en Vastgoed geven we u deskundig advies in elk van deze domeinen. Daarbij zorgen we ervoor dat de diensten die we u aanbieden optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Sinds de oprichting in 1996 is Copper uitgegroeid tot een sterke regionale speler in de Brusselse noordrand. Ondertussen tellen we meer dan 25 gedreven medewerkers in vier vestigingen: Strombeek, Vilvoorde, Wemmel en Londerzeel.

Copper Financial Management is sterk vertegenwoordigd in de particuliere én de professionele markt. Ook zelfstandige bedrijfsleiders, vrije beroepen en kmo’s vinden in ons de flexibele en betrokken partner die ze zoeken.

Waarom Copper?

Brede benadering en overkoepelende aanpak

Copper Financial Management bundelt heel bewust expertise in Risico, Vermogen, Pensioen, Successie en Vastgoed. Deze domeinen zijn  immers onderling sterk met elkaar verbonden. Dankzij onze gecombineerde expertise zorgen we ervoor dat uw financiële puzzel naadloos in elkaar past. Copper is uw one stop service voor Financial Management.

Onafhankelijk

Copper onderhoudt duurzame relaties met zijn leveranciers. Omdat we een van de grotere spelers op de markt zijn kunnen we bovendien een onafhankelijke, ongebonden koers varen. Daarmee leggen we het nodige gewicht  in de weegschaal om de belangen van onze klanten te verdedigen.

Betrouwbaar

Het vertrouwen van onze klanten halen we uit onze onafhankelijkheid en… uit onze langetermijnaanpak. Als familiebedrijf weten we maar al te goed dat ons voortbestaan afhangt van uw blijvende tevredenheid . Nog het meest door het brede spectrum aan financiële diensten en producten dat we aanbieden. Daarom krijgen uw langetermijnbelangen bij ons  altijd voorrang. 

Een pittig team van professionals

Bij Copper Financial Management staat een team van 25 toegewijde professionals voor u klaar. Onze teams vullen elkaar optimaal aan in kennis en  aanpak. Zij beheersen de complexiteit van hun vak door en door en maken ingewikkelde materie voor u bevattelijk.

Betrokken en beschikbaar

Met meer dan 20 jaar ervaring in dienstverlening aan particulieren, zelfstandigen en kmo’s op de teller weten wij precies wat u bezighoudt. En, wat u nodig heeft. Vandaar ook onze onvoorwaardelijke keuze voor flexibiliteit: wij zijn er als u ons nodig heeft. 24 uur per dag!

Scherpe prijszetting

Bij Copper houden we de vinger aan de pols van wat leeft. We volgen de prijs-/kwaliteitsverhouding binnen de markt voortdurend op. Dat deze aanpak loont, merk je aan de competitieve prijzen die we hanteren. Ook onze efficiënte, no-nonsense aanpak draagt hiertoe bij.

Historiek

Wat wij als organisatie belangrijk vinden, komt niet zomaar uit de lucht vallen. Dat bewijst ook ons verhaal. In 1996 richtten Eddy Van Coppenolle en Frank Van der Perre het bedrijf op. Ze leenden elk een stukje van hun achternaam aan de krachtige naam, Copper.

Beide heren hadden al een mooie ervaring opgebouwd in de financiële dienstverlening. Daarom opteerde Copper van bij de start voor een langetermijnbenadering. Het is Franks overtuiging dat een gestage groei essentieel is om klanten de specialisatie te blijven bieden die ze nodig hebben.

Doorheen de geschiedenis zagen we dan ook systematische herinversteringen van de winst in de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Dat was alleen maar mogelijk dankzij een verstandige combinatie van acquisities en interne groei.

Op deze manier ontwikkelde Copper gaandeweg  zijn specifieke meerwaarde voor zelfstandigen en bedrijven . Vandaag een van de grote troeven van het bedrijf.